top of page
Sand sten.png
OM OS

HVAD ER STILLMIND

Det er ikke tilfældigt, at Stillmind består af ordene 'still' og 'mind'. Visionen med Stillmind er nemlig at skabe et sted, hvor ro og  balance er i fokus. En stilhed der gerne skal følge både krop og sind, på yoga/meditations måtten så vel som i vores hverdag. Denne stilhed kommer gennem bevidsthed og accept.

Vi håber at Stillmind kan bidrage til dit liv <3

HVEM ER STILLMIND?

charlotte-bom-stillmind

Charlotte Bom er den multifunktionelle idé-kvinde bag Stillmind. Hun er indehaver af butikken, yogastudiet Yoga Hjørnet på Christianshavn samt klinikken Face Love. Charlotte er gongmester med mange års erfaring med gongspil og opstarter af Gong Center Copenhagen, og så er hun yogainstruktør med særlig ekspertise inden for kundalini og medi yoga. Foruden har hun opstartet og leder den private vuggestue Børnehjørnet. Yogaretreats og yogarejser arrangerer hun også.

Charlotte har en strålende energi, som er særligt nyttigt i arbejdet med mennesker og alternative behandlinger. Hun arbejder ud fra en tro på, at alt kan lade sig gøre, hvis bare hjertet er med. Charlottes fokus er balance i den indre energi skabt gennem bevidsthed.

Charlotte Bom
bottom of page