top of page

SOUND

Stillmind forhandler Gongs fra legendariske Paiste. Paiste er den ældste gongproducent og kendt for at producere verdens bedste healing Gongs, da de bruger de kraftige kvalitets metaller. Der skal 3 mænd til at banke en  sådan Gong. Gongs fra Paiste foretrækkes til afspænding. De har en kraftfuld virkning på både krop og sind . Deres kraftfulde frekvenser har stor effekt i gongterapi, lydhealing, gongbaths og Kundalini yoga mm. De er kendt for at afgive healende lydbølger der forløser stagneret energi  balancerer både krop og sjæl. 

Gongspil kan bruges som værktøj til at reducere en travl hverdag. De har en stor effekt på stress, stimulering af kirtelsystemet, bryde følelsesmæssige blokeringer, så vel som afhjælpning ved fysisk ubalancer som hjernerystelser, tinitus mm. At spille og lytte til gongs handler om spirituel, fysisk og følelsesmæssig balance. Gongspil åbner døre og vinduer til sjæl og universet, hvor de flytter energier,
og man træder ind i en spirituel dimension. Gongspil fungerer derfor som en psykoakustisk vej til et højere niveau af opmærksomhed og bevidsthed, da gongs genererer kraftfulde multidimensionelle lydkbølger, der bader hele kroppen i lydbølgerne healende hertz.

Foruden at være landets førende forhandlere holder Charlotte løbende gong-meditationer og gongshowers samt gonguddannelse, hvor man kan lære at mestre gongen som healende instrument.
Herudover forhandles også de fineste syngeskåle, håndplukket i Nepal med deres magisk syngen. 

bottom of page